Sarcina extrauterină și testul de sarcină

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când îți dorești cu ardoare să devii mămică, momentul în care observe prezența celor două liniuțe pe testul de sarcină nu se poate compara cu nimic. Euforia acelor clipe este ceva despre care îți vei aminti toată viața. Din păcate însă, uneori lucrurile nu merg bine și sunt cazuri în care sarcina se dovedește a fi una extrauterină.

Sarcina extrauterina si testul de sarcinaDe aceea, medicii susțin că este nevoie de o confirmare ecografică a sarcinii, la scurt timp după ce ați avut parte de testul pozitiv. În pofida unor păreri neavizate, testul de sarcină se pozitivează și în cazul unei sarcini extrauterine, deoarece acesta analizează prezența în urina mamei a unor substanțe secretate de viitoarea placentă, și nu poziționarea sarcinii. Pentru a se evita complicațiile cauzate de o sarcină extrauterină, care pot duce chiar la decesul femeii însărcinate, este necesară confirmarea ecografică a localizării sarcinii.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *